• 06 19 393 304
  • info@rijschoolsnel.nl
  • Rijschool Snel
  • Opaaldrift 27, 3436 BM Nieuwegein

Rijschool Ijsselstein

rijschool Ijsselstein
Zelfverzekerd achter het stuur
Twijfel je over het starten met rijlessen? Ijsselstein is een grote stad en dat kan verlammend werken als je net begint met rijden. Rijschool Snel verzorgt echter al jarenlang rijlessen en weet exact wat de beste methode is om zelfverzekerd achter het stuur te zitten. Want uiteindelijk draait het daar wel om: dat je niet bang bent om te rijden en exact weet wat je doet.

Rijlessen voor iedereen
Heb je faalangst, concentratieproblemen of ben je onrustig achter het stuur? Wij hebben methodes waarmee je je snel weer concentreert en zorgen er voor dat je lekker in je vel zit. Zo voel je je al snel zelfverzekerd en dat verhoogt je leerprestaties en slagingskans enorm!

Hoog slagingspercentage
Met onze methodes zal het je niet verbazen dat de meeste van onze cursisten snel slagen voor hun rijbewijs. Onze instructeurs zijn enorm betrokken bij iedereen die achter het stuur kruipt en doen hun uiterste best het beste uit jou te halen. Bij Rijschool Snel in Ijsselstein zullen daarom gegarandeerd soepel verlopen als je ze volgt bij Rijschool Snel.

Proefles
Twijfel je nog steeds over het volgen van rijlessen? Ijsselstein kent maar n rijschool die echt perfect voor zijn cursisten zorgt en dat is Rijschool Snel. Omdat wij daar zelf niet aan twijfelen vinden we het geen enkel probleem je dat te bewijzen met een PROEFLES. Zo kun je direct merken dat onze methodes wl direct aanslaan en weet jij zeker dat je bij ons echt goed zit. Uiteraard is een proefles geheel vrijblijven, zit je nergens aan vast en zijn er verder geen verplichtingen.

Je rijbewijs in 10 of 14 dagen
Wil jij snel je rijbewijs halen? Kies dan voor een rijles pakket. Daarmee bespaar je niet alleen op de kosten, maar kun je bovendien binnen 10 of 14 dagen je rijbewijs halen. Dagen achter elkaar rijlessen volgen bij Rijschool Snel werkt direct zijn vruchten af; maar liefst 96% van onze cursisten slaagt direct bij de eerste keer examen doen!

De goedkoopste Rijschool in Ijsselstein
Wil je jouw rijlessen Ijsselstein volgen bij Rijschool Snel? Dan kun je het best kiezen voor een rijlespakket. Je betaalt dan per rijles slechts 35 euro. Uiteraard zijn onze pakketten altijd inclusief CBR praktijkexamen en kun je altijd in termijnen betalen.

Wat vinden onze cursisten?
Wil je het ook van een ander horen? Lees dan hier onze allerlaatste recensies:

Twijfel niet meer en meld je nu aan voor een proefles!

Proefles aanvragen